Hotellets fasiliteter & Fellesområder

Kjøkken

På Marina Hotel Lofoten har vi store kjøkken i hver korridorende i alle etasjer. Totalt 4 kjøkken på hotellbygget, og 1 stort kjøkken på vårt bygg 2. Alle kjøkken er utstyrt med alt man måtte behøve for å lage seg et godt måltid. 

Marina Hotel Lofoten, lobby, reception, resepsjon, marina hotel, lofoten, svolvaer, svolvær

Lobby

Vår lobby har flere behagelige sittegrupper. Her er det mulighet for å spille spill eller se på TV. I lobbyområdet finner dere også vår spisesal, hvor det er mulig å nyte en god kopp kaffe/te. Det er også mikrobølgeovn for dem som måtte ønske å varme seg mat. 

marina hotel lofoten, svolvær, svolvaer, marina hotel, uteområde, terrasse, lofoten

Terrasse

Ny terrasse kom på plass våren 2021, og er blitt populær på sommeren da våre gjester ønsker å ta med seg frokosten ut for å nyte finværet.

Gratis parkering for alle gjester!

Alle gjester på Marina Hotel Lofoten kan parkere bilene sine helt gratis hos oss. Vi har gratis parkering på både framsiden og baksiden av hotellet (ved bygg 2). Skulle det være fult på parkeringen har vi naboparkering "Easy Park" rett over veien fra oss. Her er det gratis parkering mellom 19:00-07:00. Utenfor disse tidspunktene betaler man en liten sum for å stå parkert. NB! Her er det nødvendig å laste ned APP "Easy Park" for å kunne parkere.